În atenția candidaților la examenul de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2018

21 august 2018

Vă anunțăm că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2018, se va desfășura la data de 31 august 2018 în următoarele locuri de examen:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

B. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

C. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din Bucureşti, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

D. Facultatea de Geografie a Universității din Bucureşti, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

E. Facultatea de Istorie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

F. Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

G. Facultatea de Geologie şi Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

H. Facultatea de Chimie a Universității din Bucureşti, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

Repartizarea pe săli a candidaților urmează să fie afișată cu respectarea prevederilor art. 11 alin. (1) lit. j) din Regulamentul de examen.